Ostoskorisi on tyhjä
ACERAMDASUSBROTHERFUJITSUGIGABYTEHUAWEIINTELKINGSTONLOGITECHMICROSOFTOKI

Ole hyvä ja odota...

Tulostintarvikkeet Huolto-osat Kaapelit Tabletti-kulma

maksutavat

jousto

brother

Poikkeukselliset aukiolot
TOISTAISEKSI:

Arkisin KLO 9-17
Lauantai SULJETTU

oki

fujitsu

Siptunen 4G antennit
4G_LTE

Soita myyntiin 010 322 6000

 telewell

Takuuohjeita

Takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti. Takuuehdot löytyvät käyttöohjeista, erillisestä takuulomakkeesta tai valmistajan osoittamasta verkko-osoitteesta. Ostaja on myöskin velvollinen tutustumaan tuotteen mukana toimitettuihin takuuehtoihin ennen kuin ottaa tuotteen käyttöön.

TTK-Service Oy:n huolto auttaa teitä tarvittaessa takuuasioissa. Pääosa tuotteista huolletaan aina valmistajan valtuuttamassa huoltoliikkeessä. Löydätte huoltoliikkeen yhteystiedot joko kuitista tai valmistajan kotisivuilta. Voitte halutessanne toimittaa tuotteen TTK-Service Oy:n kautta takuuhuoltoon.

Huoltomme asiakaspalvelu auttaa teitä takuuhuoltoon liittyvissä kysymyksissä sähköpostilla osoitteesta info@ttk-service.fi tai puhelimella 010 322 6000, arkisin klo 9-19 ja la klo 10-14.

Huomioon otettavia asioita takuusta:

  • Takuu alkaa aina ostopäivästä tai kun tuote noudetaan meiltä tai tuote kuljetetaan asiakkaalle. Vaihdamme viallisen tuotteen samanlaiseen tai korvaavaan vastaavilla ominaisuuksilla varustettuun tuotteeseen tai palautamme ostosumman (ei sisällä toimitus yms. muita kuluja).
  • Vaihdetun tuotteen takuu ei ala uudestaan alusta vaan jatkuu alkuperäisestä ostopäivästä.
  • Takuutuotteen tulee aina olla alkuperäisessä kunnossa. Asiakkaan tekemät muutokset tuotteeseen päättävät takuun voimassaolon.
  • Takuupalautuksissa on ostajan oltava aina ensin yhteydessä huoltoomme sen jälkeen saat tarkemmat palautusohjeet. Tarkastamme aina ensin tuotteen kerrotun vian osalta. Palautuksiin on liitettävä yhteystiedot, vikaseloste ja kopio kuitista.
  • Palautukset on pakattava huolella.
  • Aiheettomasta takuupalautuksesta veloitamme 29 euron tarkastusmaksun sekä toimituskulut.