Ostoskorisi on tyhjä
ACERAMDASUSBROTHERFUJITSUGIGABYTEHUAWEIINTELKINGSTONLOGITECHMICROSOFTOKI

Ole hyvä ja odota...

Tulostintarvikkeet Huolto-osat Kaapelit Tabletti-kulma

maksutavat

jousto

brother

Poikkeukselliset aukiolot
TOISTAISEKSI:

Arkisin KLO 9-17
Lauantai SULJETTU

oki

fujitsu

Siptunen 4G antennit
4G_LTE

Soita myyntiin 010 322 6000

 telewell

Huolto

Huollamme kaiken merkkiset tietokoneet joko itse tai toimitamme ne yhteistyökumppaneillemme tarvittaessa, esim. takuun piirissä olevat laitteet. 

 

Kausihuolto

Meidän perushuoltomme joka pitäisi tehdä joka koneeseen kerran vuodessa niin kone pysyy varmemmin ajan tasalla ja niin hyvässä toiminta kunnossa kuin mahdollista ja tämä tuo myös käyttöikää lisää koneelle kun se on kaikin puolin kunnossa eikä hidastu enempää kuin on normaalia koneen vanhenemisesta johtuvaa hidastumista.

Viruspuhdistus

Ilmoittiko virustorjuntasi että jotain haittaohjelmia on yrittänyt koneellesi? Onko kone hidastunut yhtäkkiä? Virus/haittaohjelmatartunta on tällöin hyvin mahdollinen jolloin kone on käytävä läpi perusteellisesti, ei riitä että ajat oman virustorjuntaohjelman tarkistuksen läpi vaan tehtävä työ on oltava vielä perusteellisempi. Tämä on sellainen ja viruspuhdistuksemme sisältää myös kausihuollon joka täydentää puhdistustoimenpiteet.

Korjausarviot vakuutusyhtiölle

Kävikö vahinko, kone putosi lattialle, ei hätää teemme korjausarvionlaskelman vakuutusyhtiöllesi ja myös korjaamme koneen kun vakuutusyhtiö näin haluaa ja jos ei muuta niin pelastamme tiedostosi talteen.

Tietojen pelastaminen

Kovalevy rikki? Pystymme yleensä ainakin osittain pelastamaan tiedostot osittain toimimattomalta kovalevyltä itse ja jos tiedostot ovat todella arvokkaita niin yhteistyökumppanimme hoitavat silloin tiedostot talteen. 

Vianmääritykset

Kone ei toimi niin kuin pitäisi, ei käynnisty loppuun asti. Teemme vianmääritykset ja annamme kustannusarvion mitä koneen kuntoon saattaminen edellyttää.

Oheislaiteasennukset, ohjelmistoasennukset, muistin lisäykset, ajuri/bios päivitykset

Tuo laitteesi meille niin teemme ne ammattitaidolla ja nopeasti

Uudelleen asennukset

Käyttöjärjestelmän uudelleen asennus on silloin tällöin ainut vaihtoehto kun koneesi on ”aivan sekaisin” silloin pääset aloittamaan ns. ”puhtaalta pöydältä” koneen käytön.

Kovalevyn kloonaus

Loppuuko tallennustila kovalevyltä? Sen sisältö voidaan kloonata isommalle kovalevylle ilman kaiken asentamista uudelleen ja näin saadaan yksinkertaisesti lisää tallennustilaa.

Salasanan nollaus

Jos olet unohtanut koneen salasanan niin me saamme sen nollattua että pääset taas käyttämään konettasi normaalisti.